NVMSR Basiscursus “Medisch Specialistische Rapportage” (4-daags)

Cursus voor niet-leden

De volgende vierdaagse Basiscursus zal plaatsvinden in (het voorjaar van) 2025.

Er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen om de cursus te organiseren. Deze cursus vindt plaats op donderdag 14 en vrijdag 15 maart en donderdag 18 en vrijdag 19 april 2024. Zie onderstaande nog ter informatie:

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in het Golden Tulip Ampt van Nijkerk, Berencamperweg 4 in Nijkerk.

De vierdaagse Basiscursus “Medisch Specialistische Rapportage” is geschikt voor medisch specialisten (in het bezit van een geldige BIG-registratie als arts) die al ervaring hebben met het verrichten van expertises of deelnemers met geen of minder ervaring. Alle deelnemers ontvangen een bewijs van deelname. 
U komt echter pas in aanmerking voor het kandidaat-lidmaatschap van de NVMSR als u, in de drie jaar voorafgaande aan deelname aan de Basiscursus, reeds minimaal zes expertises heeft verricht volgens de normen die zijn neergelegd in de Richtlijn Medisch Specialistische Rapportage (Richtlijn NVMSR april 2016), waarvan er minstens twee tijdens deze Basiscursus zijn besproken en akkoord zijn bevonden. Zie het document Opleidingsplan NVMSR voor alle voorwaarden.

Programma:
KLIK HIER voor het programma van de Basiscursus 2024.

Belangrijke informatie:
KLIK HIER voor het NVMSR Opleidingsplan.
KLIK HIER voor het document 2024 NVMSR Basiscursus Opzet, inhoud en informatie

GAIA-accreditatie
24 (ABAN) punten (6 punten per deelgenomen dag indien u de hele cursusdag aanwezig bent geweest en de presentielijst bij aankomst én vertrek heeft getekend).

Kandidaat-lidmaatschap NVMSR
Voldoet u aan de voorwaarden en zijn uw rapporten positief beoordeeld tijdens de parallelle sessies, dan heeft u de mogelijkheid kandidaat-lid te worden van de NVMSR. U ontvang hierover bericht van het secretariaat. Heeft u nog geen of te weinig rapporten verricht of voldoen uw rapporten niet aan de normen die zijn neergelegd in de Richtlijn Medisch Specialistische Rapportage (Richtlijn NVMSR april 2016), dan moet u eerst nog rapporten laten beoordelen tijdens een Masterclass Praktisch Rapporteren om in aanmerking te komen voor het kandidaat-lidmaatschap.

Aanmelden
Inschrijven is niet meer mogelijk. 

Kosten
De kosten voor deelname aan deze vierdaagse cursus bedragen in 2024 €2600,00, exclusief btw.  Inbegrepen zijn een diner en overnachting op zowel donderdag 14 maart als donderdag 18 april. Er is geen korting van toepassing indien u niet mee dineert en/of overnacht.

Annuleringsregeling Basiscursus 2024
Vanwege het vooraf vastleggen van en het verplichtingen aangaan met docenten/supervisoren en de locatie (op basis van het aantal aanmeldingen) rekenen wij na aanmelding op uw komst. Daarom zijn de annuleringsvoorwaarden als volgt: 
-Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 18 januari 2024 
-Bij annulering tussen 8 en 4 weken vóór de aanvangsdatum van de Basiscursus bedragen de annuleringskosten €750,00. 
-Vanaf 15 februari 2024 zijn bij annulering de volledige deelnamekosten verschuldigd.